Εβδομαδιαίο Διαιτολόγιο

Δευτέρα

Γεύμα: Σνίτσελ κοτόπουλο πανέ με ρύζι, σαλάτα, φρούτο.

Δείπνο: Χειροποίητη Λουκανικόπιτα με Πατάτες Τηγανιτές και Φρούτο.

Τρίτη

Γεύμα: Φακές, Τυρί Φέτα, Φρούτο.

Δείπνο: Κεμπάπ με πίτα και Πατάτες Τηγανιτές, Σαλάτα, Φρούτο.

Τετάρτη

Γεύμα: Παστίτσιο με σαλάτα ή Σπαγγέτι μπολονέζ ή ριγκατόνι καρμπονάρα, τυρί τριμμένο, Φρούτο.

Δείπνο: Χειροποίητη Πίτσα σπέσιαλ με Πατάτες Τηγανιτές, Φρούτο.

Πέμπτη

Γεύμα: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα και ρύζι, Σαλάτα, Φρούτο.


Δείπνο: Hot Dog με Πατάτες Τηγανιτές (κέτσαπ – μουστάρδα), Φρούτο.

Παρασκεύη

Γεύμα: Αρακάς με Πατάτες Φούρνου , Τυρί Φέτα, Φρούτο.

Δείπνο: burger (με σπιτικό μπιφτέκι, τυρί, ντομάτα), Πατάτες Τηγανιτές, Φρούτο.

Σάββατο

Γεύμα: Χοιρινό λεμονάτο με πατάτες φούρνου, Σαλάτα, Φρούτο.

Δείπνο: Χειροποίητη πίτσα σπέσιαλ με Πατάτες Τηγανιτές, Φρούτο.

Κυριακή

Γεύμα: Τας κεμπάπ με πουρέ πατάτες, Σαλάτα, Φρούτο.

Δείπνο: Πέννες Ναπολιτέν, τυρί τριμμένο, Φρούτο.

Το πρωινό περιλαμβάνει:

Γάλα, Τσάι, Φρέσκο Ψωμί-Βούτυρο-Μαρμελάδα-Μέλι, Corn Flakes ή Αυγό.

Το πρόγευμα περιλαμβάνει:

Μπαγκέτα (τυρί – ζαμπόν) ή Χειροποίητη Τυρόπιτα με Φέτα και Ανθότυρο ή donuts (αλμυρό).

Το απογευματινό περιλαμβάνει:

Παγωτό Ή Κρουασάν Πραλίνας ή Κέικ Σπιτικό ή Μους Σοκολάτα – Φράουλα ή Φρέσκο Λουκουμά ή donuts (σοκολάτα).

Κάθε γεύμα συνοδεύεται από φρούτο εποχής καθώς και τα γεύματα με βάση το κρέας συνοδεύονται από σαλάτα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

  • Κάθε γεύμα συνοδεύεται από φρούτο εποχής καθώς και τα γεύματα με βάση το
    κρέας συνοδεύονται από σαλάτα.
  • Ο κιμάς που χρησιμοποιείται είναι από 100% μοσχαρίσιο κρέας.
  • Όλα τα κρέατα είναι νωπά. Όλες οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι Α΄
    ποιότητας. Σε όλα τα γεύματα και στη σαλάτα χρησιμοποιείται έξτρα παρθένο
    ελαιόλαδο.
  • Στα εστιατόρια-εργαστήρια μας εφαρμόζονται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας
    τροφίμων – Εφαρμογή Συστήματος HACCP-ISO 22000.