Λίγα Λόγια από εμάς

Οικογένεια Κωνσταντινέα

Η Οικογένεια Κωνσταντινέα σας καλωσορίζει στον «μαγευτικό» χώρο της κατασκήνωσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», που με τόσο αγάπη όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει και εξελίσσει, κατατάσσοντας την σε μια πρότυπη κατασκηνωτική δομή και αναδεικνύοντας την σε «ηγέτιδα» στον χώρο αναψυχής του παιδιού.

Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 47 ετών, συνεχίζοντας πιστά το όραμα του ιδρυτή της Κωνσταντινέα Δημητρίου , ο Κωνσταντινέας Αλέξανδρος, η σύζυγος του Ιουλία και τα παιδιά τους Υβόννη και Δημήτρης , σας εγγυώνται την ασφάλεια και την άνεση που απαιτούνται για την άριστη φιλοξενία των παιδιών σας.

Έχει δημιουργήσει έναν καταπράσινο, πευκόφυτο χώρο σε υψόμετρο 350.μ. από τον Ευβοϊκό Κόλπο, συνδυάζοντας το «βουνό» με τη «θάλασσα» ,με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτια τεχνική υποδομή.

Με κινητήριο δύναμή τους την αγάπη για το «παιδί», συνεχίζουν αυτό το δύσκολο και συνάμα ευχάριστο και δημιουργικό έργο ενώ σε συνεργασία με το έμπειρο και εξειδικευμένο Επιτελείο τους, διασφαλίζουν τις πλέον αξέχαστες και ξέγνοιαστες θερινές διακοπές των παιδιών σας.